Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija @ www.sanitarac.ba - 2013!
<

ОСТАЛЕ УСЛУГЕ

ДЕВИПЕРАЦИЈА је уништавање или репеленција гмизаваца (гуштера, змија).

ДЕЗОДОРАЦИЈА је уништавање непријатних мириса, насталих при декомпензацији органских материјала. Наведени поступак проводи се употребом препарата који у себи садрже непатогене микроогранизме, уз примјену моторних и ручних прскалица апликацијом на површинама. На овај начин неугодни мириси уклањају се на депонијама крутог отпада, у просторијама месница, рибарница, штала, возилима – спремницима комуналног отпада, септичким јамама, остатака од угинулих животиња, стабилизација активног муља у сепараторима отпадних вода, код компостирања органског материјала у преради воћних сокова (отпадци), те у различитим приликама биљне (органске) ферментације.


ЕРАДИКАЦИЈА КОРОВА је уништавање корова. Коров је биљка која самоникло расте тамо гдjе је човјек не жели. Корови су претежно зељасте биљке, у чијем распрострањењу и динамичном развоју пресудан утицај има антропогени фактор. То могу бити аутохтоне врсте или са других поднебља, а које је опет човјек донио. Ове биљке су биоиндикатори земљишта које садржи органски отпад, али су и акумулатори тешких метала и других токсичних једињења која ствара човјек.

Тотално уништавање корова се врши:
    1. Хемијским третманом преко листа на коријен
    2. Физичком методом – одсијецањем и кошењем

„Санитарац“ Власеница се не бави сузбијањем корова на ратарским добрима, већ на просторима око привредних објеката, канала, потока, стамбених зграда...

Већ другу годину за редом радимо уништавање корова, шибља и ниског растиња на просторима базних станица „m:tel“-а.

Контакт

  Табана бб, 75440 Власеница, Босна и Херцеговина (Република Српска)
  Kанцеларија телефон / факс: +387 56 736 406
  Mобилни: +387 65 580 531 и +387 65 717 601


   sanitarac@yahoo.com